Læsetid: 1 min.

FOLK

28. august 1997

Kim Basinger
*USA's svar på Brigitte Bardot, filmstjernen og dyrerettighedsaktivisten Kim Basinger, har i en tale i Albuquerque, New Mexico, opfordret til en indsats til forbedring af cirkuselefanters kår.

Le Thi Chong
*Ny titelindehaver: ifølge avisen Saigon Giai Phong er verdens ældste menneske den 117-årige Le Thi Choing. Hun bor i en forstad til Ho Chi Minh-byen og har det godt, rapporteres det.

Jens Galschiøt
*Billedhuggeren Jens Galschiøts omstridte skamstøtte, som skabte vild debat under sit korte ophold i Hong Kong, finder i dag en mere ydmyg placering foran Kvickly i Middelfart.

Biljana Plavsic
*De bosniske serberes præsident agter i dag at holde konstituerende møde i sit nye parti, efter at hun er blevet ekskluderet af det gamle.

Liza Minelli
*Liza with a Z er ankommet til Catania, hvor hun skal være dommer i Miss Italien-konkurrencen.

Tom Selleck
*Den amerikanske macho-skuespiller Tom Selleck benægter forlydender om, at han har planer om at stille op til Senatet for Republikanerne.

Jan Stage
*Vor krigskorrespondent Jan Stage har fået Drassows legat, der tildeles forfattere, "som i deres virke arbejder for fred og mellemfolkelig forståelse."

Marcus Wolf
*Det forhenværende DDR's legendariske spionchef Marcus Misja Wolf har som tidligere omtalt skrevet en erindringsbog. Den ventes på gaden i en dansk udgave i morgen.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her