Læsetid: 1 min.

FOLK

21. august 1997

Niels Ufer
*I eftermiddag uddeles vor afdøde kollega Niels Ufers mindelegat til unge, besværlige journalister. Vi tør slet ikke gætte på en vinder - vi kender nogle stykker.

Mogens Glistrup
*Ved Fremskridtspartiets jubilæumsreception i Grøften i Tivoli fredag eftermiddag taler blandt andet partistifter Mogens Glistrup. Det er ikke alle fremskridtspartisterne formentlig lige trygge ved.

Ebbe Lundgaard
*Kulturministeren indvier i dag sit ministeriums nye hus på Christians Brygge 1-3 i København. Den adrætte minister for kultur og sport foretager indvielsen på taget.
Mette Knudsen
nFredag er der premiere på Mette Knudsens nye film Skat, det er din tur - om et samfund, hvor der er byttet op og ned på kønsrollerne. Har man ikke hørt om den idé før?

B. S. Ingemann
*En biografisk rettelse om vor store salmedigter: I bagsidelederen tirsdag, signeret mtz, var den linie faldet ud, hvori den unge Ingemann rettelig placeres som studenterkorpsmedlem under Københavns bombardement i 1807. Samme B. S. var altså ikke med - som det ufrivilligt kom til at fremgå - da svenskerne forsøgte sig i 1658.

Ibens
*Københavns Kommune er vært for en gratis koncert på byens rådhusplads fredag med gruppen Ibens, der allerede er udødelige for deres tekst: "Somme tider er sex med dig/ som Ølstykke i november". Yrkkk.

John Lee Hooker
*Sangeren og musikeren
John Lee Hooker fylder 80
år fredag. And he's got the Blues.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her