Læsetid: 1 min.

FOLK

20. august 1997

Svend Jakobsen
*I dag tiltræder fhv. folketingsformand Svend Jakobsen som formand for Arken. Rubrikbestyreren, som engang har arbejdet for Jakobsen, kan bekræfte, at han faktisk interesserer sig for kunst - uanset hvad der har været skrevet om den sag.
Svend Auken
*Miljøministeren besigtiger i dag skarvekolonien ved Holsteinborg Gods. Fiskerne med flere håber, han vender tommelfingeren nedad, mens ornitologer håber på et mere fuglevenligt udfald.

Gitte og Mia
*I blandt andet Ekstra Bladet kan man se, at Gitte Stallone Nielsen og Mia Farrow har været på Tivolitur sammen. Egentlig lidt af et umage par - skulle man tro.

Moder Teresa
*Hallmark Entertainment planlægger en film om Mo-der Teresa med Geraldine Chaplin (!) i hovedrollen.
Det lyder ærlig talt temme-lig klamt.
Fred Astaire
*Fred Astaires enke bestyrer hans kunstneriske bo - og hun er meget karrig med at give tilladelser til at bruge materialet. Tam Karch, vice president i Turner Classic Movies siger: "Det gør mig bedrøvet, at en hel generation vil vokse op og tro, at Gene Kelly var Hollywoods danser nr. 1."

Fiskere
*Torskestoppet i Østersøen og Bælterne, som blev indført i juni, ophæves fra i dag. Kogt torsk med sennepssovs, rødbeder, reven peberrod og hakket, hårdkogt æg er dejligt - men vi venter, til temperaturen falder et par grader.

Ole Løvig Simonsen
*Boligministeren er denne onsdag i samråd med Folketingets boligudvalg om ungdomsboliger. Kan de ikke bare sove i telt?

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her