Læsetid: 1 min.

FOLK

18. august 1997

Uri Geller
*Britisk tabloidpresse har konsulteret Uri Geller for at få en prognose for forholdet mellem Lady Di og filmproducenten Dodi al Fayed. Det fører ikke til bryllup, mener den kendte israelske gaffelbøjer.

Keith Floyd
*Den halvgale og småfordrukne - men også morsomme og kompetente - tv-kok Keith Floyd ventes i dag til Grønland, hvor han vil lave en serie programmer om
landets kultur og gastronomi.

Lord Gilbert
*I denne tidsalder af Image Politics har den britiske forsvarsminister Lord Gilbert bestemt, at Hendes Britanniske Majestæts livgarde fremover skal bære huer af syntetisk bjørneskind.

Elvis Presley
*Weekendens markering
af 20-året for The King´s død følges nu op med en ny serie frimærker fra ministaten Micronesien. De følger Elvis' liv fra high school til karrierens zenith, men går nådigt hen over forfaldsårene.

Alain Robbe-Grillet
*Denne mandag fylder Alain Robbe-Grillet 75 år. Han er kendt som en nye romans teoretiker, og han har også virket som filminstruktør.

Marie-Louise Meilleur
*Så er dansk-amerikaneren Chr. Mortensen nok alligevel ikke verdens ældste. Det er bekræftet, at Marie-Louise Meilleur fra Quebec er næsten et år ældre. Hun fylder (måske) 117 sidst på måneden.

Margrethe
*Hendes Majestæt d. II giver i dag offentlig audiens på Christiansborg. Hun er næppe interesseret i gode råd om podernes opførsel.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her