Læsetid: 1 min.

FOLK

16. august 1997

Christian S. Nissen
*"Nu starter et spil om rigdom, magt og ære på DR". Sådan kan man læse på mange plakatsøjler for tiden. Nej, det drejer sig ikke om en transmission fra førerbunkeren i TV-Byen. Det er bare et nyt game-show.

Rudolf Hess
*Lørdag er ti-årsdagen for Rudolf Hess' død i Spandau-fængslet i Berlin. Som vanligt vil tyske neo-nazister benytte dagen til en march.

Hugo Boss
*Den tyske modemagnat Hugo Boss designede uniformerne til Hitlers SS, SA og Hitlerjugend, skriver bladet Profil. En talsmand for firmaet siger, at man ikke har optegnelser om det, men at det formentlig er korrekt.

Rod Stewart
*I dag skal han sejle i danske øl. Rod Stewart er hovednavnet ved en koncert lørdag på Wembley Stadion i London, med Carlsberg som sponsor/arrangør. Bajere og rock - et vel indarbejdet koncept.

Veteraner
*I Townsville, Australien, holdes lørdag et nationalt møde for veteraner fra Vietnam-krigen. Man glemmer undertiden, at USA ikke var alene om det.

Frederik
*Lidt livsstilsorientering: først betroede Tøger Seidenfaden sine læsere, at han har hang til nøgenbadning. Nu kan man i svenske Aftonbladet med egne øjne se, at denne lidenskab deles af vor tronfølger. Vi står over for en ny trend.

Lea Lyster
*Den ni-årige Lea Lyster har vundet en rejse til Grønland i en tegnekonkurrence udskrevet af Santa Claus of Greenland Foundation. Heldige barn - alene tanken køler.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her