Læsetid: 1 min.

Årets største galleriudstilling

6. september 1997

Trods virvaret og heden er kunstmessen i Forum et besøg værd

42 gallerier fra Vest- og Østdanmark er linet op ved siden af hinanden i det nyrenoverede Forum i år. Det er over 200 kunstnere, der tilsammen viser tusindvis af værker. Desværre har man ikke nået at installere klimaanlægget, så publikum er segnefærdigt og må indimellem gå udenfor for at trække vejret og få iltet hjernen.
Alle de gode danske gallerier, som er medlemmer af Dansk Gallerisammenslutning, er der fra såvel dansk kunstlivs absolutte navle, København, som fra dets periferi som Randers og Horsens.
Og netop dét er måske en af hovedårsagerne til, at denne messe - som ikke tillader fordybelsen og refleksionen - er så populær, som det er tilfældet. Hertil kommer, at størstparten af værkerne endnu er våde. Desuden er kæmperne i dansk kunst som Arne Haugen Sørensen, Ejler Bille, Egill Jacobsen, Sven Dalsgaard m.fl. repræsenteret.
De bedste stande er faktisk virkelig gode. Man glæder sig over Galleri Spectas gode kunstnere, også over Faurschous vægtige stand (glem ikke Michael Kviums video!), Galleri art Sotos forfriskende tiltag, Galerie MøllerWitt, Galleri Leger fra Malmø, Galleri Bie & Wadstrup, Galerie Mikael Andersen og Franz Pedersens Kunsthandel fra Horsens. Kunsten er absolut en messe værd, og den blev onsdag og torsdag allerede besøgt af 12.000 mennesker.
LB

*Kunstmesse i Forum. Åbent også i weekenden mellem 10 og 18.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her