Læsetid: 1 min.

FOLK

29. september 1997

Erland Josephsen
*Den svenske skuespiller er udnævnt til æresdoktor ved det humanistiske fakultet på Stockholms Universitet. Optræder snart som tosset professor i nyt Bergmann-spil på tv.

Donald Cooper
*62-årig englænder overlod til lokale myndigheder at begrave fruen, der døde efter en operation i Skotland. Han begrundede sit manglende engagement med, at fruen havde overtrukket kreditkortet, hvorfor han ikke havde råd til begravelsen. Og at de havde været gift i 35 år.

John Lennon
*Hidtil hemmeligholdte Lennon-arkiver i FBI er efter dom blevet offentliggjort i USA efter 14 år. Nixon & Hoover frygtede hans politiske indflydelse, men arkiverne fortæller, at det mest kontroversielle, Beatle'n sagde, var "Give peace a chance".

Hanne Boel
*Boel + Band optræder som første danske poprock´ere 6.-12. okt. i Beijing. Sponsorerne er tunge virksomheder som Novo Nordisk, SAS og Mærsk. Hvilket jo kan lukke munden på enhver.

Peter Schaufuss
*Den fra Det Kgl. Teater så bortgangne balletmester genopstår i dag med nyt balletkompagni, som har premiere på Tjajkovskij-trilogi i Musikhuset i Århus.

Hjedding Mejeri
*Der skrives let trist historie i dag, når Danmarks og muligvis verdens ældste mejeri lukker efter 115 år. MD Foods overtager på skammelig vis virksomheden.

Bono
*U2 går til filmen. Forsangeren Bono har skrevet manuskript til Billion Dollar Hotel, en sort, irsk komedie, som optages næste år.

Hillary Clinton
*Præsidentfruen siger, at hun vil dispensere fra rygeforbuddet i Det hvide Hus, hvis kæderygende Rabin fra Israel og kong Hussein af Jordan vil indfinde sig til fredsforhandling. Hun vil ligefrem tigge dem om at ryge.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu