Læsetid: 1 min.

FOLK

15. september 1997

Maria Callas
*Bystyret i Paris har udsat navngivningen af en plads, der skulle opkaldes efter operasangeren Maria Callas. Årsagen er, at den designerede plads lå ganske nær det sted, hvor prinsesse Diana blev dræbt.

Karen Jespersen
*Socialministeren holder i dag pressemøde om regeringens internationale konference i oktober om at privatisere det sociale ansvar - dvs. lægge en del af det over på virksomhederne.

Frank Jensen
*Justitsminister Jensen deltager i dag i et møde om psykiatriloven. Det foregår i Århus og arrangør er SIND på spil.

Uffe Ellemann-Jensen
*JuniBevægelsen uddeler også i år en pris, og medlemmerne har frist til i dag for at komme med forslag. Hvis de virkelig mener, at den fhv. udenrigsminister er ved at udvikle sig til nej-sigernes bedste kort, kunne de passende pege på ham.

Frederik Dessau
*Programmedarbejderen og forfatteren Frederik Dessau fylder i dag 70 år. I samme anledning går han som tidligere omtalt på dette sted på pension fra DR.

Elton John
*Sammen med bl.a. Paul McCartney optræder Elton John i aften ved en velgørenhedskoncert til fordel for indbyggerne på den vulkankatastroferamte ø Monserrat.

Michael Christiansen
*Det kgl. Teater holder her til formiddag et pressemøde på Café Bankeråt i København. Er det et udslag af hidtil upåagtet humoristisk sans hos teaterchefen?

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her