Læsetid: 1 min.

FOLK

13. september 1997

Vigdis Finnbogadottir
*Islands fhv. præsident Vigdis Finnbogadottir får lørdag Foreningen Nordens hæderspris i forbindelse med foreningens repræsentantskabsmøde i Hobro. Et smukt valg.
Per Stig Møller m.fl.
nDe konservative holder i weekenden landsrådsmøde i Ålborg. En by med mange
fristelser - tag nu en taxa!

Michael Jackson
*De polske myndigheder skal være i gang med at lave en liste over passende mindre polske paladser og herregårde, så Michael Jackson kan vælge, hvor han vil holde sin 40 års fødselsdag i august 1998.

Moder Teresa
*Uanset hvad vi skrev her i spalten i onsdags, er det lørdag, Moder Teresa stedes til hvile ved en statsbegravelse i Calcutta.

Lars Liebst
*Så er efteråret over os - Tivoli i København lukker og slukker i weekenden efter den første sæson med Lars Liebst som direktør. Han har åbenbart ikke fået nok, snart skal han på besøg i den japanske kopi af Carstensens gamle have.

Bodegamuskler
*Søndag spilles i Gladsaxe Idrætspark finale i Carlsbergs fodboldturnering for værtshushold. Forfriskninger bør først indtages efter kampen.

'Stikkan' Andersson
*Den svenske popgruppe Abbas manager, musikforlæggeren og en af Sveriges mest fremgangrige sangskrivere og tekstforfattere, Stig 'Stikkan' Andersson, mødte i går sit Waterloo i form af et hjertetilfælde. Han blev 66 år.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her