Læsetid: 1 min.

FOLK

12. september 1997

Maradona
*Dopingspøgelset går igen igen i Argentina, hvor det forkætrede nationalkoryfæ Diego Maradona atter er blevet taget med de dårlige undskyldninger nede om anklerne i en positiv dopingtest. En domstol i Buenos Aires har dog tilladt ham at spille videre for Boca Juniors indtil en DNA-test foreligger. "Jeg var en død mand. Nu er der atter liv", sagde Maradona.

Roy Jones
*Den amerikanske bokser Roy Jones, som blev bortdømt ved OL i Seoul 1988
til fordel for en koreaner,
og siden ikke fik sin guldmedalje trods soleklare beviser på svindel, har nu modtaget den olympiske orden! Den tildeles sportsfolk, der har ydet noget helt ekstraordinært.

Ronaldo
*Den gamle mellemregning mellem brasilianerens tidligere klub Barcelona og hans nye, Inter Milano, er nu via FIFA's mellemkomst, endt med, at Inter skal betale 12,4 mio. kr. ekstra til Barcelona, således at den samlede pris efterhånden er oppe i en størrelse, som kun Ronaldos bankrådgiver kan huske.

Brian Laudrup & Co.
*De skotske topklubber
truer med at oprette deres egen superliga for at sikre sig kontrollen med tv- og sponsorindtægterne. Måske en lejlighed for Helge Sander og Harald Nielsen til at begynde på en frisk.

Viggo Jensen
*Superligadebutanterne Aarhus Fremad vil fremad, og har derfor fyret cheftræner Peter Bie, fordi han prioriterede familie, civil karriere og trænerjob i nævne rækkefølge. Han afløses af Viggo Jensen, som altid har kunnet råbe en fodboldbane op.

Steen Ankerdal
*Ekstra Bladets sportschef brugte dele af sin efter-kampen-kommentar på at fastslå, at det "ikke er fodboldjournalisters opgave at fungere som juhu-piger for landsholdet." Lige til gemmebogen.

Redigeret af Torben Bille

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her