Læsetid: 1 min.

FOLK

11. september 1997

J. O. Krag
*Forlaget Aschehoug holder i dag pressemøde på Christiansborg i anledning af en udgivelse af akademikeren og statsmanden Jens Otto Krags taler og artikler 1948-1978.

Peter Belli
*At to ristede hot dogs med det hele skulle være rigtig ulvemad, ville man have forsvoret. Men altså: Ulven Peter har modtaget Steff Houlbergs pølselegat med ret til at spise gratis pølser i et år ved firmaets vogne.

Vaclav Havel
*Tjekkernes filosof-præsident Havel modtager 3. oktober J. William Fulbright-Prisen for International Forståelse. Dermed kommer han i godt selskab med bl.a. Jimmy Carter og Nelson Mandela.

Elton John
*Singer/songwriter Elton John's farvel til "England's rose" - den ny version af 1974-hittet Candle in the Wind - udgives på cd i weekenden. Alle indtægter går til prinsesse Diana´s Mindefond, og udgivelsen ventes at blive en af historiens største salgssucceser.

Larry King
*Den amerikanske talk-show vært giftede sig alligevel med kæresten Shawn Southwick på hospitalet i Los Angeles inden han gennemgik en by-pass operation. Han har det godt og venter at tage på bryllupsrejse til Paris i oktober.

Stig Jørgensen
*I dag fylder debattøren, professor , dr.jur. Stig Jørgensen 70 år. Når man i perioder har fungeret som kronik- og debatredaktør, er det et navn, man kender.

Jimi Hendrix
*Guitaristen og sangeren Jimi Hendrix har fået en mindeplade i et hus i London, hvor han boede i 1969 - som nabo til det hus, hvor Georg Friedrich Händel noget tidligere komponerede Messias.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her