Læsetid: 1 min.

Folk

8. september 1997

O. J. Simpson
*Medanklageren i sagen mod tidligere running back O. J. Simpson, Christopher Darden, er involveret i en retssag, hvor han søger forældremyndigheden over sin tre måneder gamle datter. O. J. udtaler i den anledning, at han mener, børn bør være hos deres mor.

Bob Dylan
*Så skulle det være sikkert: hr. Zimmermann synger for blandt andre Hans Hellighed Paven i Bologna 27. ds. Samtidig meddeles, at han gennemfører sin aflyste Englandsturné i oktober.

Ebbe Lundgaard
*Kulturministeren - som i øvrigt foreløbig ikke er en så flittig receptionsgæst som forgængeren - taler i aften i Solrød. Om hvad vides ikke.

Michael Jackson
*Jackson har underskrevet en principaftale med de polske myndigheder om at bygge en kæmpe forlystelsespark ved Warszawa. Han vil også købe byens Bristol Hotel og et statsejet slot. I Polen er han stadig populær.

Ove Guldberg
*Ud af glemslen dukker fhv. minister Ove Guldberg (V). Han har anlagt sag mod den danske stat, fordi han som bosiddende i Spanien er blevet nægtet stemmeret til Folketinget. Sagen starter denne mandag ved Østre Landsret.

Frank Poulsen
*Sø- og Handelsrettens præsident, som arbejder flittigt både i og uden for den officielle arbejdstid, puster lidt ud i dag for at fejre sin 70 års fødselsdag.

Vibeke Storm Rasmussen
*Københavns amtsborgmester tager i dag første spadestik til udvidelsen af Gladsaxe Teater. Man skulle ellers tro, hun holdt lav profil i forhold til kulturlivet.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her