Læsetid: 1 min.

folk

6. september 1997

Jens Okking
*Skuespilleren, sportsfiskeren, højskolelæreren, gastronomen mm. Jens
Okking gør nu alvor af en gammel drøm om at bosætte sig fast i Irland. Det kan
rubrikbestyreren egentlig godt forstå.

Peter Gæmelke
*Dansk landbrugs førstemand i ny skikkelse? Naturskolen i Roskilde oplyser, at på det økologiske marked i dag klokken 11.00 "vil den anerkendte bodypainter Kent Dahl forvandle vores store orne til en frygtindgydende tiger".

Prinsesse Diana
*Den trafikdræbte prinsesse Diana mindes lørdag i Westminster Abbey og begraves senere i Spencer-familiens gravsted i Northamptonshire.

Oprah Winfrey
*Den amerikanske talkshow-værts produktionsselskab benægter, at hun har planer om at trække sig tilbage næste år. Rygterne medførte store kursfald på selskabets aktier. Winfrey har i en årrække været verdens højst betalte medieperson.

N. F. S. Grundtvig
*Nikolaj Frederik Severin mindes søndag ved et arrangement, som Køge Byråds kulturudvalg står for. Man vil blandt andet minde om, at han ligger begravet på Køge Ås.

Brfx.....
*De svenske myndigheder har nægtet et forældrepar at kalde parrets søn for Brfxxccxxmnpckcccc111mmnprxvc1mnckssqlbb11116. Forældreparret gik så til den anden yderlighed og kaldte ham A. Det vil Folkehemmets vogtere heller ikke acceptere. De havde ellers selv anmodet forældrene om at finde et kortere navn.

Jørgen Schleimann
*Marken er majet... Venstre i hovedstaden holder høstfest lørdag aften på Nørrebro, hvor Europabevægelsens formand, redaktør Jørgen Hübertz Schleimann taler (og taler - og taler).

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu