Læsetid: 1 min.

folk

2. september 1997

Günter Grass
Den tyske forfatter Günter Grass har stiftet en fond til fremme af forståelsen for sigøjnernes kultur. Den skal have hjemsted i Lübeck.

Bob Dylan
Et slags dementi. Forleden skrev vi, at hr. Zimmermann skal synge for paven. Vor utrættelige Dylan-korrespondent meddeler, at Bob om denne sag har udtalt: "The Pope, huh? I guess if the Vatican is reporting it, it must be happening. I'm not sure it is going to happen."

Bisser
Mor, mor - han borede slet ikke - Colgate-Palmolive har ladet undersøge, hvordan det står til med danske forældres og børns forhold til tandbørstning. Det holder de pressemøde om til formiddag.

N. F. S. Grundtvig
Så er det selveste 125-årsdagen for psalmisten m.m.m.s død. Vi kan erindre om, at professor Erling Bjøl inden sin afrejse til eksilet i Paris på et spørgsmål om, hvad der fik ham til at forlade de grønne lunde, svarede: "Grundtvig".

Gorm den Gamle
Museumsinspektør Knud Krogh, Nationalmuseet, ankommer i dag til Jelling for at aftale nærmere i anledning af, at kong Gorm den Gamle for tredje gang skal begraves i den jyske by.

Charles Darwin
Videnskabsfolk fra en række lande mødes denne tirsdag i Romainville, Frankrig, for at indlede drøftelser af Charles Darwins ideer og arbejde.

Bente Frost
Den trængte venstreborgmester holder i dag møde med Københavns Kommu- nes byplan- og trafikudvalg om "renovering" af busterminalen på Rådhuspladsen. Den bør foretages med bulldozere.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her