Læsetid: 1 min.

FOLK

23. september 1997

Paul McCartney
*Sir Paul McCartneys 55-årige liv er blevet biograferet, og bogen om ham går p.t. som føljeton i The Observer. Det fremgår blandt andre væsentlige, historiske oplysninger, at han var den, der lærte Mick Jagger at ryge en pibe hash.

Lars von Trier
*Zentropa har fået tvillinger. Eller er det snarere Lars von Trier? Vibeke Windeløv er talskvinde for filminstruktøren - både når det gælder nye film og nye børn, og via hende er meddelelsen til verdenspressen udgået.

To mænd
*I USA er to mænd blevet dømt for at smugle slanger ind fra Mexico. De havde ialt otte slanger gemt i bukser og støvler. Straf nok i sig selv?

Jørgen Gustava Brandt
*Hvad de færreste ved er, at digteren indledte sin karriere som maler. Som sådan forgyldte han den nuværende dronnings barneseng, oplyste han på et pressemøde forleden i anledning af trebinds-værket, der udkommer i dag.

Rolling Stones
*I dag indleder den uopslidelige rockgruppe verdensturné i Chicago. Plade nr. 27, "Bridges to Babylon" udsendes mandag i Danmark.

Herbert Pundik
*Politikens tidl. chefredaktør bliver i dag 70 år. Han fejres ved en reception på sit gamle blad, hvor han stadig er en særdeles levende skribent.

Fidel Castro
*Den cubanske cigardropper får ikke noget smukt skudsmål af sin datter, Alina Fernandéz-Revuelta, der til den argentinske avis, La Nación udtaler: "Han tog aldrig sit ansvar som far på sig". Nuvel, Fidel, det er aldrig for sent...

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her