Læsetid: 1 min.

FOLK

22. september 1997

Willie Nelson
*Den store country-sanger og de øvrige arrangører af en velgørenhedskoncert til fordel for kriseramte amerikanske farmere har måttet flytte begivenheden til en Chicago-forstad. De solgte for få billetter til det oprindelige spillested, Texas Stadium i Dallas.

Jann Sjursen
*Kristeligt Folkeparti har ladet medlemmerne (der er 7.129 af dem) stemme om holdningen til Amsterdam-traktaten. Nok et spørgsmål, det er svært at finde bibelsk vejledning om. Landsformand Sjursen m.fl. holder pressemøde på Christiansborg kl. 13:00.

Midge Mather
*Den pensionerede Mrs. Mather fra landsbyen Compton Bassett i Wiltshire, England, følte sig gennem længere tid generet af klokkeringning fra den lokale kirke. Så tog hun sagen i egen hånd og angreb klokkeværket med brækjern, økse og sav. Den celebre retssag mod hende er nu i gang. Hun hævder at have handlet i nødværge.

Canaan Banana
*Ifølge dagens Ritzau-liste indledes en retssag i Zimbabwe mod tidligere statspræsident Canaan Banana. Han er tiltalt for 11 tilfælde af "seksuel perversitet".

Chippendales
*Så er de let påklædte herrer igen i landet. I aften vil de henrykke ung- og knap så ungmøer i Falkoner Teatret på Frederiksberg. Jyder får chancen i Vejle d. 27. ds.

P. Nyrup Rasmussen
*Landsfaderen taler denne dag til FN's generalforsamling i New York. Verden venter med tilbageholdt åndedræt. Der spørges nyt om "Danmark som foregangsland."

C. W. Matthiesen
*Professor Christian Wichmann Matthiesen fra Københavns Universitet taler i dag ved et møde i Roskilde Egnens Erhvervs Udviklings-råd om "sit syn på udviklingen i Nordeuropa". Det foregår i Borup. Rart med brede emner.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu