Læsetid: 1 min.

FOLK

18. september 1997

Peter Gæmelke
*Landbrugets førstemand, som kæmper en fortvivlet kamp mellem hensynet til miljøet og det måske mere tungtvejende hensyn til medlemmernes pengepung, orienterer i dag på Axelborg i København om den landbrugspolitiske situation.

P. Nyrup Rasmussen
*Landsfaderen taler til en gruppe af mere velaflagte kammerater, når han i dag optræder på Dansk Metals kongres i Falkonercentret på Frederiksberg.

Ove Guldberg
*Østre Landsret ventes i dag at afgøre, om fhv. minister Ove Guldberg må stemme ved danske valg. Han er bosiddende i Marabella, Spanien.

Kresten Philipsen
*Amtsborgmester Kresten Philipsen deltager ved frokosttid i en demonstration på Rådhuspladsen i København. Her vil borgere fra Aabenraa protestere mod, at Dansk Sprognævn staver deres by med bolle-å. Senere marcherer de mod Christiansborg.

Chelsea Clinton
*The first Daughter rejser hjemmefra for at studere ved Stanford University i Californien. Far og mor gav en farvelmiddag på den indiske restaurant The Bombay Club i Washington. Den madglade præsident kan godt li' krydrede retter.

Lin Hua
*I morgen gæsteforelæser Lin Hua på Københavns Universitet om metoder og problemer i oversættelsen af H. C. Andersen og Johannes V. Jensen til kinesisk.

Pablo Picasso
*En undersøgelse viser, at Pablo Picasso er den bedst kendte billedkunstner i Tyskland. Men kun ca. halvdelen af tyskerne bryder sig om hans værker.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her