Læsetid: 1 min.

FOLK

17. september 1997

Diana
*Diana-kulten giver sig de særeste udslag. En spansk turist har fået en bøde på 130 pund for at stjæle en teddy-bjørn og nogle blomster, der var lagt uden for Kensington Palace. Dommeren fortalte synderen, at han skulle være lykkelig for ikke at være blevet lynchet.

Rahel Goldschmid
*Et nyt gennembrud for ligestilling: i Zürich har den 15-årige Rahel Goldschmid som den første pige nogensinde vundet den traditionsrige Knabenschiessen. 4.411 unge deltog i riffelskydningen.

Elizabeth
*Ifølge Ekstra Bladets forside og spiseseddel i går skulle Hendes Britanniske Majestæt være "sex-gal". Vi indrømmer, at det er godt fundet på.

Elton John
*Den nye version af Candle in the Wind, som Elton John sang ved lady Diana's bisættelse, tegner til at blive pop-historiens største salgssucces. Selv holder John en meget lav profil - han skal være bekymret over at komme til at fremstå som en parasit. Han modtager således ingen indtægter fra sangen.

U 2
*Arrangørerne af en koncert med det irske rock-band i Marseille i 1993 er blevet dømt til at betale 34.000 dollar i erstatning til en tilhører, som angiveligt mistede hørelsen p.gr.a. lydniveauet.

Helmut Kohl
*I ministaten Luxembourg modtager der Bundeskansler denne onsdag prisen Vision for Europa.

Henning Larsen
*Vor store arkitekt modtager i dag mere hæder. Hans Rotunden i Hellerup får i Innsbruck den internationale designpris European Steel Design Award.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her