Læsetid: 1 min.

FOLK

30. oktober 1997

Johnny Cash
*Trist nyt - The Man in Black har Parkinsons syge, og det er nu nået til et punkt, hvor det truer hans karriere. Alle aftaler er aflyst resten af året.

Folkevalgte
*Folketinget har denne torsdag første behandling af lov om indfødsrets meddelelse. Som snedigt påpeget af Dansk Folkeparti hedder de færreste af de nye danskere Hansen og Jensen.

D. Jiminez-Beltran
*Direktøren for EU's Miljøagentur på Kgs. Nytorv i København, Domingo Jiminez-Beltran, uddeler til formiddag Color Gruppens
miljøpris. Hvad går det engang så meget omtalte agentur mon ellers rundt og laver?

Elvis Presley
*I morgen er det slut: efter fire års drift lukker Elvis Presley-museet i Søndervig på den jyske vestkyst. Årsagen til lukningen er svigtende besøgstal.

Henrik Bruun
*Kunstmaleren Henrik "Buster" Bruun meddeler Ekstra Bladet, at han ikke er identisk med en vis afdød kunstner, Henrik Bruun, som angiveligt har tilstået at stå bag det herostratisk berømte attentat på Den lille Havfrue. Vor udenrigsmedarbejder, Henrik Bruun, bedyrer, at det heller ikke er ham.

Robert Mondavi
*Den amerikanske vinguru med interesser på tre kontinenter drikker selv vin dagligt. "Hvis man drikker god vin, har man et godt liv. Spis og drik med måde, og hav det dejligt," siger den nu 84-årige Mondavi.

Uffe Ellemann-Jensen
*Venstres høvding har sat dagen af til en turné i Storstrøms Amt. Han starter på Næstved Handelsskole. Der havde sandelig været andre boller på suppen, hvis han var blevet NATO-generalsekretær.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her