Læsetid: 1 min.

FOLK

16. oktober 1997

Helmut Kohl
*En østrigsk mand, der har fået en bøde på 4.400 østrigske schilling (ca. 2.000 kr.) for angiveligt at have vist kansler Kohl sin bare r.., har appelleret. Han forlanger kansleren indkaldt som vidne for at identificere legemsdelen. Sagen er udsat for at give retten tid til at overveje tiltaltes begæring.

Jens Galschiøt
*Den i bedste forstand mediebevidste kunstner udstiller fra i dag skulpturen Menneske-lig af gummi på Rådhuspladsen i København. Temaet er ungdommens vilkår i storbyen.

Günter Grass
*En stor tysk forfatter og en god ven af Danmark fylder 70 år denne torsdag. Navnet er Günter Grass.

Slikmunde
*Årets Chokoladefestival starter i morgen med et chokoladecocktailparty på Ghanas ambassade. Lørdag er der noget så martialsk ly-
dende som kampspisning på Sct. Hans Torv på Københavns Nørrebro. Alt ifølge Ritzau.

Christina
*Den spanske prinsesse Christina og hendes gom, håndboldstjernen Inaki Urdangarin, holder hvedebrødsdage ved det Røde Hav som gæster hos Jordans kong Hussein, oplyser folk, der går op i den slags.

Peter Belli
*På spillestedet Vega i København kan de heldige i aften opleve Peter Belli og De nye Rivaler samt blæsere, sønnen Michael, Halfdan E. m.fl. Der spilles bl.a. numre fra Bellis stærkt roste cd Talisman.

Anne Birgitte Lundholt
*Fredag er der reception i landbrugsfæstningen Axelborg for den nytiltrådte direktør for Danske Slagterier, fhv. industriminister og bakkesangerinde Anne Birgitte Lundholt.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her