Læsetid: 1 min.

FOLK

13. oktober 1997

Rod Steiger
*18. oktober vises thrilleren In the Heat of the Night ved en særforestilling i East Hampton, New York i anledning af 30-året for dens premiere. Rod Steiger, der ydede en pragtpræstation som sydstatssheriff over for Sidney Poitiers intelligente nordstatspolitimand, deltager i en diskussion om filmens betydning - bl.a. for opfattelsen af racespørgs-
målet i USA.

Snapsedrikkere
*Dagen er oprundet for finalen i det officielle verdensmesterskab i akvavit. Og det er ikke løgn: finalen afvikles i Drammen. Vi siger skål.

Samson
*I indeværende uge offentliggør Maskinfabrikken Samson sit årsregnskab. Dalilah er ikke indbudt til begivenheden.

Racheed Lawal
*Denne mandag indledes retssagen mod den tiltalte for drabet på bokseren Racheed Lawal uden for et diskotek i Århus for et års tid siden.

P. Poivre d'Arvor
*Den franske tv-personlighed Patrick Poivre d'Arvor skal i dag for retten, tiltalt for at have fornærmet nogle papparazzi-fotografer, som var trængt ind på pri-vat område. Mon ikke M. d'Arvor har tidsånden med sig?

Kjeld Holm
*Biskop Kjeld Holm deltager i aften i et debatmøde på Åby Bibliotek i Århus om det kontroversielle spørgsmål: skal kirken velsigne homoseksuelle parforhold?

Aage Haugland
*Kongelig kammersanger Aage Haugland fejrer i dag 25 års jubilæum. Det foregår i rollen som Jeronimus i Maskerade af Carl Nielsen.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her