Læsetid: 1 min.

Folk

10. oktober 1997

Paul Gascoigne
*Når det engelske fodboldlandshold lørdag spiller den afgørende VM-kamp i Rom, risikerer 'Gazza' en smut bag tremmer. Han overfaldt i 1994 en italiensk paparazzo-fotograf, men glemte senere at betale bøden herfor. "Man undslipper ikke det italienske retssystem," siger fotografens advokat. Det sidste er en nyhed af de større.

Pengeglade skotter
*Skotlands 10 topklubber arbejder på at skabe en ny superliga, der vil forøge deres indtjening drastisk og yderligere øge svælget mellem top og bund i skotsk fodbold.

Johan Museeuw
*Den forsvarende verdensmester på landevej har senest været plaget af sygdom. Efter en helbredstest melder belgieren sig nu klar til at forsvare titlen på søndag.

Tour de France
*Ledelsen af den internationale cykelunion er realistiske folk: På grund af fodbold-VM i Frankrig har den besluttet, at næste års Tour de France afvikles så sent som i perioden 11. juli til 2. august.

Gennemblødte skolebørn
*Meteorologerne lover styrtregn denne fredag, hvor Skolernes Motionsdag afvikles med deltagelse af 570.000 elever, forældre og lærere.

Jeannie Longo
*Den tredobbelte Tour de France-vinder vandt onsdag sin 12. VM-guldmedalje, da hun onsdag sejrede i kvindernes enkeltstart i San Sebastian. Longo, der nu er 38, genovervejer nu sin beslutning om at stoppe karrie-
ren.

Tony Banks
*Det engelske idrætsforbund har bevilget godt 20 mio. pund til ombygning af Wembley. Den britiske sportsminister Tony Banks kalder beslutningen om projektet "et af det vigtigste øjeblikke i britisk sportshistorie."

Redigeret af Jørn Kring

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu