Læsetid: 1 min.

Folk

9. oktober 1997

Boris Jeltsin
*Zar Boris ventes fredag at tale i Europarådet i Strasbourg. Samtidig offentliggøres modtageren af årets Nobel-fredspris. Jeltsin behøver næppe at sidde parat ved telefonen.

Axel Bo Madsen
*Danmarks Miljøundersøgelser holder fra i dag det 16. internationale kollokvium om mårdyr. Folk med særlig interesse for mårdyr kan kontakte biolog Axel Bo Madsen på telf. 89 20 17 00.

P. Nyrup Rasmussen
*Måske udskriver Landsfaderen valg i dag. Oppositionen er nødt til at lade, som om den synes om ideen. Man skal vist ikke undervurdere Nyrups evner som politisk håndværker.

Mogens Hein
*Her er en rettelse, der vil noget: I går omtalte vi med Ritzau som kilde en Mogens Hein, direktør for Statens Bibliotekstjeneste. Det er han ikke. Det har han aldrig været. Han er ikke ansat der mere. Statens Bibliotekstjeneste havde ikke en direktør. Og den hedder nu Biblioteksstyrelsen.

Woody Allen
*Den amerikanske filmmager og kæresten Soon-Yi
Previn er set hos juvelerfirmaet Tiffany's, skriver International Herald Tribune. Allen benægter, at de så på vielsesringe. De "osede" bare.

Jan Mølby
*Den trinde eks-landsholdsspiller Jan Mølby er blevet fyret fra sin stilling som spillende manager for den en-gelske tredjedivisionsklub Swansea efter holdets elen-dige sæsonstart.

Nathalie Penquitt
*Forlaget Aschehoug udsender i morgen Nathalie Penquitts bog Træn din hest. Vi nøjes med at klappe den.

Anne Birgitte Lundholt
*Tidligere industriminister Anne Birgitte Lundholt forlader Folketinget i dag. Hun var for konservativ til at være konservativ. I stedet skal hun være direktør for Danske Slagterier.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu