Læsetid: 1 min.

FOLK

27. oktober 1997

Birte Weiss
*Sundhedsminister Birte Weiss taler i dag i København ved en konference om Det patientfokuserede sygehus. Det lyder ærlig talt som en god idé, hun burde støtte.

Rasmussen og Vølver
*Dansklærernes Pris gik i år til At Tænke Sig-redaktionen ved Ole Rasmussen og Gorm Vølver. Det er et utraditionelt valg, men rubrikbestyreren kan varmt tilslutte sig.

Alexandra
*Den travle landbohusmoder fra Møgeltønder holder sig i gang - bl.a. ved i dag at besøge rehabilteringscenteret for torturofre i Haderslev, som hun er protektor for.

Noa Nadruku
*En domstol i Canberra, Australien har frifundet den tidligere rugby-landsholdsspiller for Fiji, Noa Nadruku, for vold mod to kvinder. Dommeren skønnede, at Nadruku efter at have indtaget 14 (fjorten) liter fadøl var for beruset til at have kriminelt forsæt.

Svin
*Landsudvalget for Svin holder denne mandag pressemøde i Herning. De fremturer.

Larry Flynt
*Den amerikanske pornograf Larry Flynt (bl.a. kendt fra Milos Forman-filmen The People vs. Larry Flynt) har åbnet en kiosk i Cincinatti, Ohio. Byens kioskejere har nægtet at sælge hans Hustler Magazine siden han blev dømt for obskønitet i 1977. Så nu sælger han det selv.

Poul Bundgaard
*Tak er kun et fattigt ord. Sangeren og skuespilleren Poul Bundgaard fylder 75 år i dag. Han er i øvrigt en bedre skuespiller, end mange giver ham credit for.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her