Læsetid: 2 min.

FOLK

3. oktober 1997

Lance Armstrong
*Under etapeløbet Spanien rundt kunne sportsdirektør Johnny Weltz fortælle om de mange problemer, han har med den manglende professionalisme hos de amerikanske ryttere på hans US-Postal-hold. Men nu ser det ud til, at Weltz kan se frem til en ny sæson med en topprofessionel amerikaner. Lance Armstrong er på vej tilbage i cykel-karrieren og vil være at finde hos US-Postal fra næste sæson.

Jesper Grønkjær
*AaB-spilleren kan glæde sig over danske presserapporter om, at han har skrevet en kontrakt til 24 mio. kroner med hollandske Ajax. Grønkjær havde sikkert smilet endnu mere, hvis han havde læst omtalen af samme handel i den belgiske avis Le Soir. Her står der nemlig at han er solgt for 140 millioner. Måske fordi de regner i belgiske franc i det land.

Astrid Kumbernuss
*Den tyske verdensmester i kuglestød er ved en afstemning i det europæiske atletikforbund valgt som årets bedste kvindelige atletikudøver. På herresiden overgik æren vores egen 800 meterløber Wilson Kipketer.

Abraham Olano
*Banesto-rytteren stiller på grund af en virusinfektion ikke op til VM i San Sebastian.

Roberto Donadoni
*Det lignede springet til pensionisttilværelsen, da den italienske stjernespiller tog til New York for at spille for klubben Metrostars. Men 34-årige Donadoni har nu ikke tænkt sig at lægge fodboldstøvlerne. Ifølge italiensk presse er han på vej tilbage til en plads hos AC Milan.

Erik Breukink
*Hollænderen har nu fået nok af cykelløb. Den 34-årige stiller cyklen, når oktober måned rinder ud. Men mon ikke Breukink vil dukke op andre steder i cykelsporten. Måske har han øjene på jobbet som afløser for landsmanden Hein Verbruggen, som allerede nu har meddelt, at han år 2001 trækker sig tilbage fra posten som formand for UCI. Ingen skal sige, at cykelunionen ikke blev advaret i god tid.

Sion
*Den schweiziske klub, der tirsdag blev elimineret i UEFA-turneringen af Spartak Moskva, hører ikke hjemme i foreningen af gode tabere. Efter nederlaget i den russiske hovedstad har Sion klaget til UEFA over, at målene var 2,27 m høje i stedet for den foreskrevne højde på 2,24 m.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her