Læsetid: 1 min.

FOLK

2. oktober 1997

Erik Nielsen
*Fra i dag trykkes Information på Dagbladets trykkeri i Ringsted. Det betyder, at bladets trofaste vognmand ikke længere kører ud med det første læs nytrykte aviser. Det har han ellers gjort i 38 år. Nielsen er sikret andet arbejde i huset; vi smider
ikke guld på gaden.

Ib Michael
*Dagens forfatter kan i morgen kl. 16-17 træffes live i Arnold Buscks boghandel i København, hvor han signerer sin nye roman, Prins.

Hanne Bruun
*Cand. mag. forsvarer i morgen i Århus sin ph.d. om talkshows i dansk tv. Har bl.a. analyseret Eleva2eren, Damernes Magasin og Højlunds Forsamlingshus. Så kom Ole Stephensen alligevel på universitetet.

Hans V. Bischoff
*Mr. News - en af dem - fylder i dag 65, en smuk alder. Også maleren Freddie A. Lerche fylder år. Ifølge Ritzau er han født i 1997. Dermed antydes, at han er født i går, men det rigtige årstal er 1937.

Jyllands-Posten
*Først we take Kjøwenhavn, then we take Manhattan. Danmarks internationale avis indvier i dag sit nye bladhus på adressen Kgs. Nytorv 8.

Lasse Jensen
*Folks paparazzo rappor-
terer fra det indre København, at den afgåede tv-
chef fra DR er blevet set sammen med Bo Reimer Christensen fra TV2. Tænk lige over det.

Havsteen-Mikkelsen
*Den 85-årige billedkunstner har fået Kristeligt Dagblads pris 1997 for sine bidrag til ikke mindst dansk kirkekunst.

Østrigske ryttere
*Den legendariske spanske rideskole i Wien kommer til Danmark. Hvornår vil blive røbet på pressemøde i dag, afholdt af hestesportscentret Vilhelmsborg ved Århus. Det spanske går på stilen, ikke på rytterne.

Bob Dylan
*Hvorfor bliver han ved at turnere? Til Herald Tribune siger han, at enhver bliver skuffet i det daglige liv. Det gør han osse, men på scenen er han glad: "Det er simpelthen kuren". Man kan forestille sig trængslen, hvis lægerne begynder at anbefale den terapiform.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu