Læsetid: 1 min.

FOLK

1. oktober 1997

Oluf Høst
*Den bornholmske maler får sit eget museum i Gudhjem. I dag overtager initiativgruppen med bl.a. Knud W. Jensen, efter planen Høsts hus i Løkkegade.

James Joyce
*98 forfattere og enkelte sportsfolk vil - à la stafetløb - læse hele James Joyce's Ulysses op til næste år i Roskilde. Oplæsningen, der basuneres ud over byens parker, strækker sig over halvandet døgn.

Dagmar Vidovic
*Journalisthøjskolens yndlingshistorie udspandt sig forleden, da en kroatisk kvinde bed en hund. At en hund bider et menneske er ikke nogen rigtig god historie, rent journalistisk.

Lasse Jensen
*Tv-chefen har sat sig selv på fri fod. Forlader Danmarks Radio med øjeblikkelig virkning efter "strukturændringer i ledelsen".

Erik Clausen
*Blev i går kåret som årets HK-kunstner for at være en levende kunstner og et levende menneske.

Ritt Bjerregaard
*Det turde nu være ganske vist, thi det er bekræftet i selveste lokalbladet Kartoflen: Miljøkommissæren har købt hus i Kartoffelrækkerne i København. Gaden hedder Jens Juels, og Ritt bliver nabo til maleren Anne Tolstrup.

Chr. Braad-Thomsen
*Københavns Byret afsiger i dag dom i en sag, Dansk Politiforbund har anlagt mod forfatteren og filminstruktøren i et spørgsmål om injurier.

Rabin
*En læser gør med god grund opmærksom på en fejl i Folk mandag: Rabin fik lov at trodse rygeforbuddet i Det hvide Hus, ikke nu naturligvis, men i 1994. Hillary tillod det for fredens skyld.

Diana
*Hverken udbruddet af 2. Verdenskrig eller mordet på Kennedy fik så megen pressedækning som Dianas død, viser en opgørelse fra Durants Presseklip, hvis arkiver går tilbage til 1880. Det autoriserede verdensvanvid er ikke blevet mindre med årene.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu