Læsetid: 1 min.

FOLK

24. oktober 1997

George Foreman
*Den 48-årige boksebedstefar entrer 22. november ringen i Atlantic City for at møde den halvt så gamle Shannon Briggs.

Lars Michaelsen
*Cykelrytteren, der prægede årets Vuelta frem til bjergene, fører efter femte etape Boland Bank International Tour, der køres i Sydafrika. Måske er der knap så høje bakker der.

Kuldskær reporter
*At tirsdagens uafjorte UEFA-kamp mellem AGF og FC Twente skulle være afviklet på "frosthård bane" er dagbladet Aktuelt ene om at mene. DMI oplyser på vor forespørgsel, at temperaturen i Århus-området på intet tidspunkt kom under fire plusgrader på kampdagen. Fri for fantasi er bladet ikke blevet efter den larmende relancering, som lovede dybdeborende journalistik. Måske er dette et eksempel.

Avisbude
*Otte avisbude udstyres i morgen eftermiddag med hver sin professionelle makker på seksdagesbanen i Herning. Byens Store Søn Bjarne Riis overrækker præmier og diplomer, mens 3.000 avisbude er inviteret til at kigge på.

Hooligans
*Blot to døgn efter at være anholdt efter voldsomheder under tirsdagens UEFA Cup-kamp mellem Strasbourg og Liverpool, er tre engelske hooligans idømt hver otte måneders fængsel.

Nike-ignoranter
*Det amerikanske fodboldforbund har indgået en ti-årig sponsoraftale med Nike formedelst 120 mio. dollar. Kritikken af forholdene på sportsbeklædningsgigantens fabrikker har
tilsyneladende heller ikke gjort større indtryk på fodboldforbundene i Brasilien, Italien, Rusland og Holland, hvis fodboldlandshold alle stiller op i Nike-udstyr.

Rolf Sørensen
*Det lykkedes ikke for den skadede Rabobank-rytter at vinde årets World Cup i cykling. Den arme mand var tilskuer, da Michele Bartoli i Lombardiet - med god hjælp fra Laurent Jalabert - opnåede den fjerdeplads, der rakte til den samlede sejr.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her