Læsetid: 1 min.

FOLK

18. oktober 1997

Kim Jong-Il
*I anledning af Lille-Kims ophøjelse fra Respekteret Leder til Elsket Leder (eller hvordan det nu er) holder nordkoreanere bosiddende i Japan reception i Tokyo lørdag.

Plovmænd
*Lørdag holdes der danske mesterskaber i pløjning med heste. Stedet er passende nok Hjallerup, hjemstedet for det store hestemarked.

Lene og Gitte
*To piger, Lene Arenfeldt og Gitte Hundevat, driver værtshuset Fru Hansens Kælder på Københavns Øster Farimagsgade. Foranlediget af onsdagens bagside om Frikadellens flugt oplyser de, at frikadelletilhængere har en modstandslomme i bemeldte kælder. Vi frygter, at der er tale om skjult reklame, men viderebringer alligevel meddelelsen.

Muhammad Ali
*Søndag holder Christie's Auktioner i Los Angeles auktion over effekter tilhørende The Greatest - bl.a. hans kåbe fra The Rumble in the Jungle - titelkampen i Zaire mod George Foreman.

Hsu Shao-tan
*nDen taiwanesiske stripper og politiker Hsu Shao-tan holder udendørs nøgenbryllup i Koahsiung søndag. Vi ønsker brud og gom godt vejr på dagen.

Paul McCartney
*Eks-Beatlens forsøg som klassisk komponist med værket Standing Stone har fået en noget blandet modtagelse. Således anbefaler Financial Times ham med et Beatles-citat at "get back to where you once belonged".

Frederik
*Damernes Kronprins er i Japan i forbindelse med et dansk eksportfremstød. Der er reception på den derværende danske ambassade søndag. Er der nogen ledige japanske prinsesser i den
giftemodne alder?

Bodil Kjer
*Det Kgl. Teaters Gamle Scene er søndag ramme
om en festforestiling i anledning af dansk teaters store gamle dames 60 års skuespillerjubilæum. Hun spiller i Kærestebreve over for Ebbe Rode. Ikke et øje vil være tørt.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her