Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

17. oktober 1997

Diego Maradona
*Den argentinske fodboldspiller har stadig sine støtter. Formanden for det argentinske fodboldforbund Julio Grodona har karakteriseret den seneste lov med straffe mod sportsfolk som bruger narkotika som barbarisk. Efter de nye regler suspenderes en sportsudøver to år uden løn, hvis en test viser, at han/hun har indtaget narkotika. Grodona ønsker dette ændret til et tilbud om frivillig behandling.

Jevgenij Berzin
*Cykelsportens talentfulde grimme ælling vil søndag søge at vise, at han stadig har cykelstyret skruet rigtigt på. På banen ved Bordeaux-Lac i Frankrig gør han et forsøg på at slå britten Chris Boardmans timerekord, som i dag er på 56,375 km.

Rolf Sørensen
*Det internationale cykelforbund har bedt den håndskadede dansker om at møde op på søndag ved målområdet i Lombardiet ved årets sidste cykelklassiker. Hvis ellers favoritterne Michele Bartoli, Davide Rebellin, Andrea Tafi og Andrei Tchmil alle klarer sig dårligt, er Sørensen sikker på at vinde uden at skulle røre hverken den store eller lille klinge.

Sion
*UEFA gav for nylig den schweiziske klub ret i, at målene var tre cm for høje, da klubben blev slået ud af UEFA-cupen af Spartak Moskva. Onsdag var der så omkamp, og Sion fik én på lampen som tak for ulejligheden; 5-1 til russerne, og så snakker vi ikke mere om det.

Laurent Brochard
*Den nykårede verdensmester i landevejscykling får en stor modtagelse i hjembyen Mans. I går var der æresparade, hvor Brochard iført regnbuetrøjen placeret i en gammel Renault Torpedo fra 1929 blev kørt gennem byen fra Place Adrien Tironneau og frem til rådhuset.

Richard Møller Nielsen
*Et tragikomisk selvmål i kampens sidste minut kostede det fynske bøgetræ og hans finske landshold muligheden for en VM-kvalifikation. Nu fik Ungarn uafgjort, hvilket rakte til andenpladsen og to vanskelige kvalifikations-kampe mod Jugoslavien.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her