Læsetid: 1 min.

FOLK

27. november 1997

André Lublin
*Hvem skal betale vore pensioner? Dette spørgsmål, som man bliver mere og mere optaget af med alderen, skal PFA Pensions temperamentsfulde direktør André Lublin i dag diskutere med fhv. skatteminister Ole Stavad.

Lionel Jospin
*Den franske ministerpræsident kan ikke både have den post og lede socialistpartiet. Derfor mødes partiet i dag i byen Brest (Rappele toi, Barbara, comme il pleurait sur Brest ce jour la...) for at vælge en ny.

Joachim
*Fra fredag overtager prins Joachim hvervet som regent fra sin bror Kronprins Frederik. Frederik skal ud at motionere med kammeraterne i Søværnets Frømandskorps. Deres fru Moder er i udlandet.

Charles M. Schulz
*Som nylig rapporteret er Radisernes far blevet 75 år. I den anledning agter han at holde en fem ugers ferie. Det er den første i næsten 50 år. God ferie, Mr. Schulz.

Ritt Bjerregaard
*EU-kommissæren for miljø og nuklear sikkerhed deltager i morgen fredag i et arrangement
i Experimentarium med titlen Er miljøet værd at satse på? Dumt spørgsmål.

Sv. Åge Reng
*Fredag er der retsmøde i Århus om husmand Sv. Åge Rengs husdyrhold. Reng-sagen er blevet et symbol for den lille mands kamp mod "systemet".

Christo
*Kunstneren Christo, som har skabt sig et navn på at pakke store ting ind, meddeler, at hans næste projekt bliver indpakningen af Central Park på Manhattan.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her