Læsetid: 1 min.

FOLK

13. november 1997

Anja Andersen
*I aften er der pressemøde med den furiøse håndboldvirtuos Anja Andersen om hendes nye bog Mit håb om frihed. Der er allerede på forhånd salgsfremmende spekulationer i gang om sagssanlæg i dens kølvand. Bogen udkommer i næste uge.

Sissel Kyrkjeby
*Så går det løs - i aften er der julekoncert i Forum i København med Oslo Gospel Choir og sanglærken Sissel Kyrkjeby som hovedattraktioner.

Gretchen Dutschke
*Enken efter Røde Rudi Dutschke, en af '68-oprørets ikoner, udsender denne torsdag bogen Et skønt barbarisk liv - selvfølgelig på forlaget Modtryk.

Ruth Rendell
*Den britiske kriminalroman-forfatter Ruth Rendell - skaberen af Inspektør Wexford-serien - har under den sædvanlige pomp og pragt indtaget sit sæde i Overhuset i London som Baronesse Rendell af Babergh. Hun blev i juli adlet af premierminister Tony Blair.

Bilister
*I dag åbner udstillingen Biler for alle i Herning. Den varer til 16. november. Jo, Information skriver skam også om biler.

Sussi og Leo
*Et særegent dansk kulturfænomen kan nu også studeres på tryk - journalisten Bent Stenbakken udsender i morgen bogen Sussi og Leo - pop for millioner. Der er pressemøde på det sted, de har gjort berømt, nemlig Skansen i Skagen.

Prins Joachim
*Ifølge Ritzau-listen inviterer prins Joachim i dag på "kongejagt" på Nordals. Derværende konger være hermed advaret.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her