Læsetid: 1 min.

FOLK

7. november 1997

Ulrik Wilbek
*En måned før VM i håndbold kan landstræneren glæde sig over, at Anja Andersen, Lotte Kiærskou, Anne Dorthe Tanderup, Tina Bøttzau og Rikke Solberg nu alle meldes i bedring efter skader.

Laurent Jalabert
*Efter endt cykelsæson måtte nummer et på verdensranglisten forbi sin franske hjemby Mazamet. Her kunne borgmester Michel Bourguignon stolt meddele, at der nu er opkaldt en plads i den lille by efter Jaja. Mange af byens 13.000 indbyggere mødte frem for at få et glimt af by-helten. Hvem ved? Måske kan begivenheden i Mazamet blive et element i lokalvalgkampen i Herning.

Børsamatører
*FCK-direktør Flemming Østergaard og hans medarbejdere virkede ikke just overbevisende, da fusionsklubben i går holdt investormøde forud for børsintroduktionen den 19. november. En børsanalytiker drager følgende konklusion: "En ledelse, der ikke engang kender sit eget børsprospekt. Hvordan skal man have tillid til dem? Jeg vil anbefale vores professionelle kunder at gå uden om FC København-aktien."

Andrej Sjevtjenko
*Den russiske angriber scorede tre mål, da Dynamo Kijev onsdag bankede Barcelona med 4-0 på Nou Camp. Ifølge Ritzau er Manchester United nu ude efter den målfarlige herre. Prisen er 130 mio. kr., siger Sjevtjenkos manager, ex-Chelsea-angriberen Tommy Langley.

Tiger Woods
*Den amerikanske golfkomet er udslidt efter ti måneders professionel sæson. Næste år vil Tiger tage den mere med ro, hvilket han formentlig har råd til efter at have tjent 13 mio. kr. i løbet af sæsonen.

Anja Andersen
*I gårsdagens bagsideomtale af håndboldkalenderpigerne fremgik det, at Anja Andersen ikke ville være med. Kilder oplyste torsdag, at den egentlige årsag til Anjas fravær er hendes eget hold i almanakken. Så at sige.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her