Læsetid: 1 min.

FOLK

6. november 1997

P. Nyrup Rasmussen
*Landsfaderen træder op ved et politisk møde i aften i Automatkantinen på Teknisk Skole i Ringsted. Automatsvar frabedes.

Le Pen
*Lederen af det franske højreekstreme parti Front National er i dag i retten i Versailles i anledning af nogle muligvis retsstridige betragtninger, han under valgkampen til nationalforsamlingen fremsatte om socialistiske kandidater.

Folkevalgte
*Folketinget har i dag førstebehandling af et forslag om forhøjelse af hædersgaver. Det er fremsat af en så uvanlig koalition som Enhedslisten, SF, CD og Dansk Folkeparti.

Svineproducenter
*Landsforeningen Danske Svineproducenter holder i morgen generalforsamling. Det foregår på Kryb-i-Ly Kro. Man kan så spekule-
re på, om debatten om vækstfremmere har noget med valg af mødested at gøre.
Storm P.

*Fredag er det 75 år siden, Storm P.-figuren Peter første gang optrådte i tegnerens streg sammen med pingvinen Ping. Højt skum!

Alexandra og Joachim
*Som en forsinket bryllupsgave får det sønderjyske landmandspar i morgen overrakt et maleri udført på Hillerød byråds foranledning af Kurt Trampedach. Det forestiller dem selv (altså ikke Hillerøds byråd).

Hans Nielsen
*På telf. 86 16 24 18 giver en Hans Nielsen nærmere oplysninger om to danske kommunistpartiers fælles fest i Århus i morgen i anledning af 80-årsdagen for oktoberrevolutionen.

Old boys
*Elvis kan ikke komme, men ellers er der grund til at bide i det store æble 16., 17., 18., 20. og 21. januar. Da giver Van Morrison og Bob Dylan fælles koncerter på The Paramount i New York. It's not dark yet...

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her