Læsetid: 1 min.

FOLK

4. november 1997

Karen Jespersen
*Som led i sin kampagne for at privatisere velfærdsstaten deltager socialministeren denne tirsdag i en konference i Gladsaxe om Virksomhedernes sociale ansvar.

Johannes Meyer
*Filmskuespilleren Johannes Meyer døde denne dag for 25 år siden. Han blev mest kendt fra en række danske folkekomedier - men i hans ungdom var han også med i "erotiske melodramaer", læser vi i Ejgil Søholms Litteraturkalender.

Ritt Bjerregaard
*EU-kommissæren for miljø og nuklear sikkerhed mødes i dag med miljøministrene fra Luxembourg, Holland og UK samt to amerikanske viceudenrigsministre. På dagsordenen er behovet for en global klimaaftale.

Anthony Quinn
*Den nu 82-årige filmstjerne er en notorisk womanizer, som har 13 børn med to hustruer og tre elskerinder. Nu siger han i et interview, at han grundlæggende har en monogam karakter. Når Fanden bliver gammel...

Bilister
*Forenede Danske Motorejere holder til formiddag pressemøde om en ny nordisk rustrapport. Jo, jo - Information skriver skam også om biler.

F. Mendelssohn-Bartholdy
*Det er i dag 150 år siden, komponisten Felix Mendelssohn-Bartholdy døde af et "nerveslag". På dagen åbnes et nyt Mendelssohn-hus i Leipzig i det fhv. DDR.

O.J. Simpson
*Den fhv. running back's hus i Brentwood, Los Angeles, er sat til salg for 3.95 mill. dollar. Simpson er over 600.000 dollar bagud med terminerne. Mæglerne er kun interesserede i såkaldt seriøse henvendelser.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her