Læsetid: 1 min.

FOLK

20. november 1997

Märta Tikkanen
*Den finske forfatter Märta Tikkanen er én af tre kvindelige sådanne, som i dag mødes i KVINFO's bibliotek i København for at diskutere det at skrive om kærlighed.

Nathalie
*Der holdes møde i Folketingets indfødsretsudvalg i dag. Blandt de fremmede, der søger indpas i vort smørhul, finder vi den 22-årige prinsesse Nathalie zu Seyn-Wittgenstein-Berleburg.

P.W. Botha
*Den fhv. sydafrikanske statspræsident P. W. Botha - under apartheid kendt som Den Store Krokodille - er nu 81 år. Han har just bekendtgjort sit forestående bryllup med den 35 år yngre pensionatsværtinde Reinette te Water-Naude. Derimod tillader hans helbred ham fortsat ikke at aflægge forklaring for Sandheds- og Forsoningskommissionen.

Jytte Hilden
*Forskningsminister Hilden holder i dag konference i Rungsted om menneskerettigheder i informationsteknologiens tidsalder.

Sylvester Stallone
*Sly Stallone mener det åbenbart alvorligt med at ville skifte type. Han har sagt nej til et tilbud på 26 mill. dollar for at medvirke i en action-film. "Hvis det rigtige manuskript viser sig, vil jeg meget gerne spille bøsse", siger han.

Hillary R. Clinton
*Det højreorienterede amerikanske magasin The Ame-rican Spectator har fyret en af sine stjernerapportere. Han skuffede sine arbejdsgivere ved at skrive en biografi, der fremstiller Hillary Rodham Clinton i et positivt lys.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her