Læsetid: 1 min.

FOLK

19. november 1997

Lars Engberg
*Forleden antydede vi, at Københavns hospitalsborg-mester måtte ende som overborgmester p.g.a. hans perfekte plakatansigt. Men han sigter højere - Socialdemokratiet i Brønshøj-Vanløse opstiller ham til Folketinget efter Hardy Hansen.

Margrethe og Henrik
*At rejse er at leve: Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen besøger i marts 1998 Brasilien efter indbydelse fra præsident Fernando Henrique Cordosa, meddeler Hofmarskallatet.

Quentin Tarantino
*Han er kendt for voldelige film, men instruktøren Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Natural Born Killers etc.) holder sig åbenbart heller ikke tilbage i det virkelige liv. Produceren Don Murphy har anmeldt ham for overfald.

Erik K. Lauritzen
*Det danske sprog er rigt. I dag taler adm. dir. Erik K. Lauritzen i Militærteknisk Selskab over emnet Demilitarisering af ammunition - miljørigtig bortskaffelse af eksplosiver.

Mogens Dam
*Denne dag for 100 år siden fødtes Mogens Dam. Han var en af landets bedste skribenter i den lette genre, som er så svær. I øvrigt skrev han de danske ord til operetten Farinelli.

Poul Nyrup Rasmussen
*I Folketingets spørgetid i dag skal der bl.a. snakkes svineproduktion. Hvornår var det nu, Landsfaderen var i den svinestald?

Thorkild Simonsen
*Det er dagen derpå efter tirsdagens kommunalvalg. Bestyrelsen i Den danske Publicistklub har inviteret indenrigsminister Thorkild Simonsen til at kommentere resultatet - og det kan der være flere gode grunde til.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu