Læsetid: 1 min.

FOLK

17. november 1997

Mogens Lykketoft
*Finansministeren med alle de rigtige nøgletal tropper denne mandag op i Den Danske Bank for at orientere de i Danmark akkrediterede ambassadører om sine seneste fremskridt.

Octavio Paz
*Den mexikanske nobelpristager i litteratur Octavio Paz er ikke død - trods rapporter derom. Den 83-årige digter siger, at det gør ham ondt, at folk har så travlt med at få ham ombragt.

Peter Cederfelt
n*Et job for en rigtig dansk fynbo: Fyns Stifts Patriotiske Selskab søger adm. direktør. Henvendelse til Peter Cederfelt, tlf. 66 15 73 16.

H. C. Hansen
*Det er 40-årsdagen for daværende statsminister H. C. Hansens omstridte, hemmelige og stiltiende samtykke til amerikansk stationering af a-våben på Grønland.

Barbra Streisand
*Sangeren og skuespilleren Barbra Streisand er blevet forlovet med skuespilleren James Brolin. Og det må være ægte kærlighed: "Jeg vil give ham lammestuvning på en kold aften," siger den forelskede stjerne.

Winnie Larsen-Jensen
*Københavns socialborgmester har indbudt byens hjemløse til et møde på Rådhuset i dag. I morgen er der valg til Borgerrepræsentationen.

Børge og Gunnar Billmann Petersen
*Denne dag for 100 år siden fødtes tvillingerne Børge og Gunnar Billmann Petersen. Børge blev bladtegner ved de berlingske blade, mens broderen blev professor i industriel grafik. Gunnar Billmann Petersen har bl.a. tegnet tigeren på Hellesens Tørelementer.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her