Læsetid: 1 min.

FOLK

15. november 1997

Madeleine Albright
*Den amerikanske udenrigsminister skal i weekenden mødes med Formand Arafat i Svejts. Han skal nok få kam til sit hår. (Er der i øvrigt nogen, der ved, om han har hår under partisantørklædet?)

Per Stig Møller
*90 års fødselsdag: Partiformand Møller skal lørdag aften til fest i Silkeborg i anledning af den derværende konservative vælgerforenings 90 års dag.

Herbert Pundik
*Den levende avis' fhv. chefredaktør Herbert Pundik skal op at hænge. Det Nationalhistoriske Museum på Fredensborg afslører lørdag et nyerhvervet portræt af stridsmanden.

Benjamin Netanyahu
*Den israelske ministerpræsident indleder søndag et besøg i USA. Her skulle han bl.a. møde præsident Clinton - men denne har ikke "tid".

Whitney Houston
*Den amerikanske sangerinde skal synge ved det hidtil største massebryllup for tilhængere af Sun Myung Moon i New York 29. november. Hun får over 1 mill. dollar for at optræde i 45 minutter - men hun siger, at hun ikke anede, at det var et Moon-bryllup, hun blev hyret til.

Klaus Knussen
*Den århusianske restauratør og idémand Klaus Knussen indvier lørdag sin Cigarbar no. 1 i Ny Adelgade i København. Det er ham med tvetydige slogans som "Kald Knussen" og "Kom glad i Knussen".

Margrethe og Henrik
*Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen deltager søndag i en mindegudstjeneste i den russisk-ortodokse kirke i København. Man mindes 150-året for kejserinde Maria Federovnas fødsel, kan Ritzau berette.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her