Læsetid: 1 min.

Hårde pakker

21. november 1997

TILLÆG (2. SEKTION side 24)
ELO NIELSEN
anbefaler:

*Nick Hornby: High Fidelity. Lindhardt og Ringhof. 298 kr.
Et must af en roman for enhver der har stiftet bekendtskab med en vinyljunkie. Her afsløres fascinationens inderste væsen, her afdækkes lag for lag, hvordan tilværelsen former sig, når hverdagslivets fikspunkt er pladesamlingen, og alle andre af tilværelsens forunderlige tildragelser kan fortolkes herudfra. Det ikke altid, hverdagen bliver lettere, men hos Hornbys helt bliver den tit sjovere.

*Nikolaj Frobenius: La-tours katalog. Tiderne Skifter 248 kr.
En grotesk realistisk fortælling om det bizarre møde mellem den passionerede hjernedissekerende Latour og de Sade, men også en fortælling, der har mere på hjerte end grotesk realisme. Også en fortælling om den nye videnskabs frembrud i skyggen af den franske revolution og om den sidste klassifikations uhyrlige umenneskelighed.

PETER KIRKEGAARD
anbefaler:

*Michael Connelly: Det sorte ekko og Den sidste prærieulv. FORUM. 2 gange 325 kr.
I løbet af ganske få år har Michael Connelly skrevet sig helt op i toppen af amerikansk krimi. Hans romaner har kunnet fortælle noget for genren så sjældent som en troværdig udviklingshistorie. Samtidig har Connelly i den grad fingeren på Los Angeles' urolige puls, at man med præsident Clintons ord får langt mere at vide hos Connelly end gennem en helt stak bekymrede regeringsbetænkninger. Og Connolly får de komplekse historier til at hænge forbløffende logisk sammen

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu