Læsetid: 2 min.

Skjult menu i Allégade

29. november 1997

Information besøger thaimassageklinikken på Frederiksberg, hvor sex koster 400 kroner ekstra

Thaimassageklinikken ligger på Allégade side om side med en spilleforretning. Hen langs den gamle københavnerallé ligger traktørhaverne lukkede for sæsonen og et stenkast herfra knejser det karakteristiske tårn på Frederiksberg Rådhus på toppen af bakken. Et lysende skilt i vinduet på den lille butik reklamerer med thaimassage og zoneterapi, dog uden angivelser af nøjagtige priser.
Døren åbnes, efter at jeg først er blevet set an gennem en sprække i persiennerne. I en sofa i det lille modtagelsesrum sidder tre smukke og velklædte thaikvinder. Her er ikke som i de snuskede bordeller på Vesterbro, hvor man modtages af oversminkede ludere i negligé uden forspil eller andre dikkedarer. Kvinderne her i butikken oplyser, at de giver thaimassage, altså blød kropsmassage. Og ikke andet.
Men deres blikke siger: "Hva' så mand". Og jeg opfordres til at gå med ind i et tilstødende rum.
Her er det rene håndklæde lagt ud over dobbeltsengen. På bordet står massageolier, og væggene er malet i en varm solgul.
På tomandshånd er pigen mere åben:
Kropsmassage koster 300 kroner, men sex er også en mulighed formedelst 400 dask ekstra. Både med munden, hånden eller almindeligt samleje, det som i andre sammenhænge hedder dansk.
Da de hører, at jeg er journalist, bliver de ikke vrede eller afvisende. De spørger, hvor jeg har hørt om stedet, og jeg svarer: "Fra Bent", med den formodede alfons i tankerne. De føler sig sikrere og klarer op i brede smil: Han kender Bent...
Den bedst formulerede af dem fortæller på passabelt dansk, at hun har været her i to år og er gift med en dansker. Ligesom de andre, siger hun.
Hun vil ikke umiddelbart fortælle mig, hvad hun hedder, men oplyser et kælenavn. Hun er fuldt på det rene med, at jeg vil have oplysninger, og er også på vagt. Hun vil nu helst have, at jeg snakker med Bent om forretningen. I stedet vil hun snakke om mig.
Savner jeg ikke en kvinde? Er jeg gift? Hun er meget charmerende og selv om hun gerne vil have at jeg går, er der ikke noget stress. Bare jeg ikke forstyrrer ude i modtagelsesrummet, hvor kunderne går ind og ud.
Da jeg belaver mig på at gå, sker det i samme venlige atmosfære. Vi samler håndfladerne i en thailandsk hilsen, og jeg går ud ad døren fra bordellet på Allégade.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu