Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

21. november 1997

Paul Gascoigne
*Under træning i Glasgow skal Gazza ifølge Ekstra Bladet have ladet sit vand på Erik Bo Andersen. "Jeg skulle have slået ham ihjel", citeres den rødhårede ålborgenser for at sige. Men det er det rene opspind, siger Erik Bo, som til BT erklærer, at "de eneste, der har pisset mig op og ned ad ryggen, er dem fra Ekstra Bladet". Pis eller ej - Gascoigne blev udvist i Glasgows kamp mod Celtic onsdag - for at slå en anden dansker, Morten Wieghorst, i hovedet.

Poul-Erik Høyer
*En moderne mand - badmintonstjernen Poul-Erik Høyer har meldt afbud til de sidste to Grand Prix-turneringer for at følge fruens graviditet. Nu er fødselen overstået med et vellykket resultat. Hvad med noget forældreorlov?

Michael Laudrup
*Sportssider og lægebrevkasser overlapper hinanden. Men altså - Michael Laudrup har atter været på banen for Ajax efter en pause grundet en dårlig achilles-sene.

Frederik Fetterlein
*Tennisesset Frederik Fetterlein har skrevet kontrakt med den tyske Bundesliga-klub Düsseldorf - som har et stærkt hold og er medfavorit til mesterskabet. En opmuntring for Fetter, som har haft et halvdårligt efterår.

Ulrik Wilbek
*Kvindehåndboldlandsholdstræner U. Wilbek fik dobbelt så mange personlige stemmer som Venstres borgmesterkandidat ved kommunalvalget i Viborg. Men borgmester bliver han dog ikke i denne omgang.

Anne Dorte Tanderup
*Ulrik Wilbek kan glæde sig over andet end kommunalvalget. En af hans nøglespillere, Anne Dorte Tanderup, er atter i storform efter sin knæoperation her kort før VM. Det beviste hun, da Viborg trynede VRI med hele 38-20.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her