Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

14. november 1997

Wilson Kipketer
*Vor danske verdensmester
i 800 m løb tildeles ny hæder, når han tirsdag modtager Hans Justs Idrætspris, der består af en check og en uges ophold for to personer på vinslottet Château Frombrauge i St. Emilion. Gad vidst, om Wilson inviterer Pia Kjærsgaard med på turen?

Brian Nielsen
*Når den korsoranske sværvægtsbokser i aften i KB Hallen forsvarer sit IBO-verdensmesterskab risikerer han at få sig en grim stribe næsestyvere. Hans amerikanske modstander, Donald Steele, er nemlig ubesejret i 42 kampe, der vel at mærke alle er vundet på knockout.

Anja Andersen
*Anja Andersen trak onsdag eftermiddag i land efter i sin kommende bog at have beskyldt sin tidligere manager Jens Eckhoff, for at have bestukket håndbolddommere. Få timer senere blev fr. Andersen diskvalificeret for protester mod (de ubestikkelige?) dommere, da Bækkelaget slog Novesta Zlin i Europa Cup'en for pokalvindere. Alt er ved det gamle!

Sergej Nagornyak
*Den ukrainske fodboldlandsholdsspiller er blevet udelukket indtil videre,
efter at han er blevet testet positiv for doping i forbindelse med Ukraines VM-kamp mod Kroatien. Med vanlig inkonsekvens har FIFA samtidig besluttet at kroaternes 2-0-sejr står ved magt før returkampen lørdag i
Kijev.

Bjergsom fodbolddommer
*Den hollandske fodboldforening har suspenderet en dommer i den hollandske 5. division nord. Dommeren havde nemlig på egen hånd tegnet sponsorkontrakter og efterfølgende sat logoer på sin dommerdragt. Den entreprenante opmand får først lov at fløjte igen, når han har fjernet logoerne fra sin trøje.

Richard Møller Nielsen
*Det fynske bøgetræ fortsætter som finsk landstræner frem til og med EM i år 2000, skriver det tyske nyhedsbureau, DPA. 'Ricardo' har ellers på det seneste været på tale som manager for både Benfica og Glasgow Rangers.

Redigeret af Jørn Kring

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu