Læsetid: 1 min.

Danmark klar til medaljekamp

12. december 1997

Håndboldpigerne viste i går deres gamle spillestil, da det lykkedes holdet at kvalificere sig til semifinalen ved VM i håndbold

Håndbold
Det var de gamle takter, som de danske håndboldpiger i går viste, da de vandt 25-21 over et kroatisk hold, der ellers har stået for en af turneringens største overraskelser, ved at besejre Norge i en af de indledende kampe.
I slutningen af første halvleg havde danskerne en periode på næsten 13 minutter, hvor kroaterne ikke fik scoret et eneste mål mål.
Første halvleg endte 14-7, selv om kroaterne i begyndelsen af kampen dog havde formået at bringe sig foran 3-4.
I anden halvleg kom det kroatiske hold dog lidt mere ind i kampen og formåede til sidst at reducere det danske forspring til kun fire mål.
Kampens bedste danske spiller var Tonje Kjærgaard.
Danmarks modstander i semifinalen på lørdag bliver Rusland, som de danske piger fik uafgjort mod i den indledende puljekamp. Rusland vandt deres kvartfinale over Polen.
De forsvarende mestre fra Sydkorea blev i deres kvartfinale slået ud af Norge med cifrene 27-21. Viborgs målvogter, Heidi Tjugum, var Norges helt store profil med 19 redninger, og netop målvogternes indsats var en af de markante forskelle i kampen.
Den anden semifinale lørdag kommer således til at stå mellem Norge og Tyskland, som besejrede Makedonien 24-19 i den sidste kvartfinale.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu