Læsetid: 1 min.

Danmark klar til medaljekamp

12. december 1997

Håndboldpigerne viste i går deres gamle spillestil, da det lykkedes holdet at kvalificere sig til semifinalen ved VM i håndbold

Håndbold
Det var de gamle takter, som de danske håndboldpiger i går viste, da de vandt 25-21 over et kroatisk hold, der ellers har stået for en af turneringens største overraskelser, ved at besejre Norge i en af de indledende kampe.
I slutningen af første halvleg havde danskerne en periode på næsten 13 minutter, hvor kroaterne ikke fik scoret et eneste mål mål.
Første halvleg endte 14-7, selv om kroaterne i begyndelsen af kampen dog havde formået at bringe sig foran 3-4.
I anden halvleg kom det kroatiske hold dog lidt mere ind i kampen og formåede til sidst at reducere det danske forspring til kun fire mål.
Kampens bedste danske spiller var Tonje Kjærgaard.
Danmarks modstander i semifinalen på lørdag bliver Rusland, som de danske piger fik uafgjort mod i den indledende puljekamp. Rusland vandt deres kvartfinale over Polen.
De forsvarende mestre fra Sydkorea blev i deres kvartfinale slået ud af Norge med cifrene 27-21. Viborgs målvogter, Heidi Tjugum, var Norges helt store profil med 19 redninger, og netop målvogternes indsats var en af de markante forskelle i kampen.
Den anden semifinale lørdag kommer således til at stå mellem Norge og Tyskland, som besejrede Makedonien 24-19 i den sidste kvartfinale.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu