Læsetid: 1 min.

FOLK

29. december 1997

Kurt Ravn
*Blandt denne mandags runde fødselsdage kan vi notere, at skuespilleren og musicalstjernen Kurt Ravn fylder 50 år. Han er én af dem, der med nød og næppe undgik totalt at blive identificeret med sin figur - 'Røde' - i Matador.

Prinsesse Diana
*En af de besynderlige konsekvenser af Lady Di's død i august er, at navnene William og Harry (som hendes sønner jo hedder) er blevet næsten dobbelt så populære i England som før. Til gengæld er navnet Charles på nedtur.

Luciano Pavarotti
*Den fyldige tenor har været i Bosnien for at åbne den musikskole i Mostars muslimske sektor, som han har været initiativtager til. Han opfordrede børnene til at holde fred, når de bliver voksne.

Evander Holyfield
*Nu lignede det ellers match of the year- WBC-mesteren Lennox Lewis vs. WBA- og IBF-mesteren Evander Holyfield, men betalings-kanalen HBO har dømt teknisk knockout før der er udvekslet så meget som et stød. HBO vil ikke betale så meget som Holyfield-manageren Don King forlanger.

Tåber
*Søsportens Sikkerhedsråd advarer mod at anvende nødraketter til nytår. Det koster unødige udrykninger og i værste fald menneskeliv, hvis et nødråb ignoreres. Kan I så forstå det, båtnakker!

Økologer
*Dagen er FN's Dag for Biologisk Mangfoldighed. Gud ved, om der er nogen, der kan holde rede på alle disse 'dage'.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her