Læsetid: 1 min.

FOLK

15. december 1997

William Shakespeare
*På Sotheby's auktioner måtte William Shakespeares skøde på 43 hektar jord ved Stratford-upon-Avon trækkes tilbage. Ingen ville betale minimumsprisen på ca. 2,5 millioner kroner.

Chresten W. Reves
*Dansk presse kan i dag sige farvel til en af sine magtfulde, grå eminencer. Chresten W. Reves forlader sin post som koncernchef for Det Berlingske Hus og går på pension. Der er reception fra 10 til 12.

Torben Lund
*Overkonstabel Torben Lund, som undveg husarrest i Irak og kom hjem i sidste uge, melder sig allerede i dag til tjeneste hos Dronningens Livregiment. En rigtig Soldier Boy.

Carsten Elbro
*Professor, dr.phil. Carsten Elbro holder i dag tiltrædelsesforelæsning på KUA om Ordblindhed - et sprogligt problem. "Al makt til di orblinne", som en berømt grafitti lyder.

Clint Eastwood
*Måske eks-kæresten Sandra Locke synes, at han er et dumt svin, men biografgængerne er ligeglade. En opinionsundersøgelse viser, at Clint'en er USA's mest populære filmstjerne.

Viktor Tjernomyrdin
*Den russiske ministerpræsident er på besøg i Tyrkiet, hvor han ventes at underskrive en gasaftale.

Helge Sander
*Venstre i Herning-Ikast indleder i dag præsentationsmøder med håbefulde bud på det folketingskandidatur, der blev ledigt, da Helge Sander satte sig i borgmesterstolen i Herning.

Andrzej Wajda
*Den polske filminstruktør er blevet indvalgt i det franske Academie des Beaux-Arts. Passende for en mand, der med Danton har lavet en af de bedste film nogensinde om den franske revolution.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her