Læsetid: 1 min.

FOLK

9. december 1997

Søren Mørch
*Den kendte historiker og ægtemand Søren Mørch udsender sammen med Per H. Hansen i dag bogen Den Danske Bank. Det skal nok være en artig historie.

Niels-Jørgen Jæger
*Interesserede kan kontakte en Niels-Jørgen Jæger hos Dansk Industri vedrørende et kontaktmøde om Sverige for indkøbere fra de store levnedsmiddelkæder. Så er det, man spørger, hvad det er for svenske delikatesser, vi mangler i supermarkedet?

Richard Ragnvald
*Dansk Herremoderåd kårer denne tirsdag Danmarks Dårligst Klædte Mand. Blandt de øvrige kandidater finder vi i øvrigt den konservative partileder Per Stig Møller.

Madeleine Albright
*Udenrigsminister Madeleine Albright indleder i dag i Etiopien en rundrejse i det Afrika, som ellers ikke synes at stå højt på USA' s prioriteringsliste.

Ulrik Wilbek
*I aften spiller damelandsholdet i håndbold en meget svær ottendedelsfinale mod Ungarn ved VM i Tyskland. Forhåbentlig viser Viborg kommunes nyvalgte socialudvalgsformand lidt mere
besindighed ved den lejlighed.

Michael Mischler
*Internettet føder nye typer forbrydelser - i Los Angeles har en mand ved navn Mi-
chael Mischler tilstået et indbrud hos skuespilleren og modellen Elle Macpherson. Han stjal nøgenbilleder af hende og afpressede hende penge ved at true med at lægge billederne ud på nettet.

Stephane Grappelli
nJazzviolinisten Stephane Grapelli blev fredag kremeret og hensat på Père Lachaise-kirkegården i Paris, hvor bl.a. også Jim Morrison fra The Doors har sit sidste hvilested.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her