Læsetid: 1 min.

FOLK

8. december 1997

Bertold Brecht
*Efter en omfattende renovering er det hus i Berlin, hvor dramatikeren Bertold Brecht tilbragte sine tre sidste leveår, nu blevet genåbnet for offentligheden. 1998 er 100-året for hans fødsel.

Erling Olsen
*Folketingets formand kommer denne mandag op på væggen på Christians-borg i form af et portræt malet af Peter Martensen - desværre er der ikke lyd på værket.

Pierce Brosnan
*Inden premieren på den anden 007-film med Pierce Brosnan som James Bond har han som nr. 2.009 fået sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

Margrethe II
*Hendes Majestæt Dronningen aflægger i dag besøg hos Hærens Materielkommando i Hjørring. Hvad en Majestæt dog skal igennem.

Arne Melchior
*I dag ventes datoen for åbningen af Storebæltsbroen offentliggjort. Det blev ikke hverken det år eller den dag, daværende trafikminister Arne Melchior havde spået. Og det bliver nok heller ikke ham, der kommer til at klippe snoren over.

Ambro Kragh
*Journalisten Ambro Kragh stiller i aften kl. 19:30 op til debat i Medborgerhuset på Blågårds Plads på Københavns Nørrebro. Emnet er rockerne og rockerkrigen.

Alain Delon
*Den franske filmstjerne præsiderede over premieren på 25 dokumentarfilm om Frankrig, som skal vises i Hong Kong. Målet med filmene er angiveligt at "gøre Frankrig mere kendt og elsket".

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her