Læsetid: 1 min.

FOLK

4. december 1997

Mary Robinson
*FN's nye højkommissær for menneskerettigheder, Irlands fhv. præsident Mary Robinson, besøger i dag Rwanda. Derefter skal hun mødes med statspræsident Nelson Mandela i Sydafrika.

Michael Jackson
*En talsmand for Jackson benægter rygter om, at popstjernens World of Childhood-forlystelsespark skal opføres i Italien. Det er stadig planen, at den skal ligge
i Polen, siger han.

Wilson Kipketer
*Der er denne torsdag møde i Folketingets indfødsrets-udvalg, så dagen nærmer sig, hvor Årets Dansker også formelt bliver dansker - med rødbedefarvet pas og det hele.

Birgit Kirkebæk
*Handicaphistorikeren Birgit Kirkebæk præsenterer i dag om bord på færgen fra Løgstør til Livø sin bog Defekt & Deporteret - Livøanstalten 1911-1961. Et værk, som omtales som "det danske Gulag øhavets socialhistorie".

Lars Kolind
*Erhvervslivet mister en af de få, der kan kombinere markedsføring og visioner. Mr. Oticon takker af. "Jeg har tjent de penge, jeg skal," siger Kolind, som nu bl.a. vil give familien ørenlyd. Høreapparatfabrikken får Niels Jacobsen som ny direktør. Chefskiftet udløste et lille kursfald.

Niels Helveg Petersen
*Vor udenrigsminister, som vist nok er lidt af et legebarn i fritiden, åbner i dag et europæisk rollespil for gymnasier med navnet Model European Council.

Gianni Versace
*Modehuset Gianni Versace aflyser sin deltagelse i haute couture-opvisningerne til januar i Paris "som en respekt-gestus over for dets myrdede leder".

Henrik Hassenkam
*DSB's chef indbyder i dag til pressemøde med mødested "under uret" på Hovedbanegården i København kl. 16.00. Gud ved, om han kommer til tiden?

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her