Læsetid: 1 min.

FOLK

3. december 1997

Erik Hoffmeyer
*Den fhv. nationalbankdirektør taler i dag på Københavns Universitets Institut for Statskundskab. Emnet er The EMU: Convergence, Divergence and the Struggle for the Euro. Så kan de fremmedsprogede også følge med.

Prins Joachim
*HKH Prins Joachim uddeler i dag Dansk Industris Initiativpris. Så går den nok ikke til en kongelig kornfabrikant, der har fundet på et smart gimmick sammen med brødbranchen.

Svenskere
*Sverige lammetævede USA med 5-0 i finalen om tennissportens Davis Cup. Og avisen International Herald Tribune viste, at de også kan det der med ordspil. Overskrift: How Swede It Is.

Camilla Parker Bowles
*Prinsen af Wales' veninde har været på rævejagt i weekenden - efter at Parlamentet med 411 stemmer mod 151 fredag besluttede at forbyde denne sportsgren. Loven er dog heller
ikke trådt i kraft. Selv siger tronfølger Charles, at han nok hellere må opgive rævejagt.

Ole Vig Jensen
*Kirkeministeren indbyder i eftermiddag til julekoncert i Holmens Kirke i København for bl.a. Folketingets medlemmer og ansatte.

Søren Krarup
*Pastoren i Seem tager måske en lille pause i sin ildsprudlende aktivitet for at fejre, at han denne dag runder de 60 år. Han er ikke blevet mildere med årene.

Kirsten Rolffes
*Fru Drusse får denne onsdag "Poeten" Poul Sørensen og fru Susanne Sørensens legat. Ånderne vil klappe i baggrunden.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her